بالا 10 مواد مورد استفاده در دستور العمل های کیک

[ad_1]

در نهایت من از نوشتن یک موضوع اساسی در مورد کیک بعد از چند گاه به گاه مقالات در پخت کیک. این موضوع صرفا برای مبتدیان و کسانی که نمی دانم چگونه به پخت کیک در همه. لیست زیر زیر را به کشف تمام مواد تشکیل دهنده است که اغلب استفاده می شود در هر پخت کیک روند. با خواندن این مقاله, پخت مبتدیان خواهد بود قادر به شناسایی معمولا استفاده می شود مواد تشکیل دهنده. البته این مواد به راحتی می توان در سوپر مارکت ها.

ماده 1 – آرد

آرد عنصر اصلی در یک کیک. وجود دارد انواع آرد مورد استفاده در ساخت کیک. بسیاری از کیک ی دستور غذاها توصیه می شود استفاده از آرد ساده. گاهی اوقات با استفاده از آرد ساده ممکن است اجازه می دهد تا کیک افزایش به درستی. است که چرا برخی از دستور العمل های کیک پیشنهاد استفاده از بکینگ پودر یا جوش شیرین بی کربنات است که اجازه می دهد تا از تشکیل حباب در خمیر کیک رو فعال کردن کیک برای افزایش راحتی. نیز وجود دارد دیگر انواع آرد در بازار مانند اسفنج مخلوط آرد کیک آرد self-بالا بردن آرد و بنابراین در هر وعده خود را هدف.

ماده 2 – تخم مرغ

تخم مرغ به طور معمول از هم جدا بین زرده و سفیده تخم مرغ و سپس مورد ضرب و شتم به طور جداگانه همراه با شکر. سفیده تخم مرغ را باید به ضرب و شتم تا زمانی که آنها کرکی. همیشه استفاده از تخم مرغ تازه از مزارع برای اطمینان از سفیده تخم مرغ می تواند به نوبه خود کرکی به راحتی زمانی که مورد ضرب و شتم.

ماده 3 – شکر

قند خود را به گونه های مختلف. اغلب ما با استفاده از caster sugar که به طور گسترده ای موجود در سوپر مارکت ها. شکر شکر و تخم مرغ از سوی دیگر استفاده می شود به کره و شکر و تخم مرغ برای کیک پر کردن. برای کسانی که بیشتر به سلامتی خود اهمیت ما می توانید انتخاب کردن به استفاده از شکر خام یا شکر قهوه ای.

ماده 4 – کره

شما همچنین ممکن است آگاه باشید که وجود دارد به طور کلی دو نوع بادام شور و unsalted. شما ممکن است نیاز به مطمئن شوید که به استفاده از نوع مناسب.

ماده 5 – اسانس وانیل

اسانس وانیل است که به طور معمول به فروش می رسد در بطری. ما همچنین می توانید با استفاده از واقعی وانیل و چوب به یک وانیل طبیعی طعم و مزه. معمولی مقدار استفاده می شود که در حدود 1 قاشق چای خوری.

ماده 6 – شکلات

وجود دارد بسیاری از انواع شکلات. شکلات معمولی استفاده می شود این است که شکلات تیره یا شکلات پخت و پز. وجود دارد همچنین شکلات سفید است که به طور معمول مورد استفاده در ایجاد کنتراست رنگ در کیک. شکلات نیز استفاده می شود برای تزئین کیک و کیک اشتها آور تر است.

ماده 7 – خامه تازه

تازه کرم استفاده شده است که ساخت کیک پر کردن. خامه تازه را به توان با استفاده از همزن تا زمانی که کرکی قبل از آن حاوی ترجیح طعم دهنده مواد تشکیل دهنده مانند شکلات یا قهوه.

ماده 8 – پنیر خامه ای

پنیر خامه ای جزء اصلی استفاده می شود برای ساخت بسیاری از کیک پنیر وجود دارد. پنیر خامه ای است که به طور معمول هم آبش با caster sugar تا زمانی که مخلوط نور است قبل از اضافه کردن به تخم مرغ خمیر.

ماده 9 – شیر

شیر نیز استفاده می شود به طور گسترده ای در پخت کیک روند دادن قوی شیری عطر وقتی کیک می آید از فر.

ماده 10 – روغن نباتی

روغن گیاهی است که به طور معمول اضافه شده به خمیر کیک اضافه کردن برخی از رطوبت به بافت کیک به طوری که آن را نه بیش از حد خشک است. آن اضافه شده است در کمیت های کوچک دیگری به کیک تبدیل خواهد شد بیش از حد مرطوب و خیلی چرب.

[ad_2]

Previous post فدراسیون فوتبال می‌خواهد در دادگستری به من «جام خدمت» بدهد!/ 600 هزار یورو پول کی‌روش را من دادم
برنامه ۲۵ ساله همکاری‌های جامع ایران و چین تصویب شد Next post برنامه ۲۵ ساله همکاری‌های جامع ایران و چین تصویب شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *