بخش کنترل مشروب – مزایا – معایب

[ad_1]

بخش کنترل مشروب و بخش کنترل مواد غذایی ممکن است رسیدن به همان هدف سود برای رستوران اما بخش کنترل مشروب همیشه بد ننگ متصل به آن از مشتری از نقطه نظر. مزیت برای مالک سود برای هر, نوشیدن, اما نقطه ضعف این است که مشتری به نظر می رسد آن را به عنوان در حال کوتاه کردن مناسب و معقول نوشیدنی. به درستی اندازه گیری شات از یک اونس و نیم است که شاید دو جرعه از شیشه ای. در امروز قیمت $5-7 برای یک نوشیدنی اکثر کاربران انقباض غیر ارادی ماهیچه در بیرون کشیدن کیف پول خود را.

بسیاری از مکان ها, مانند کنوانسیون مراکز این نوع اتوماتیک توزیع, آیا آن را در قالب محفظه قیر) ملتر در بالای بطری مشروب یا اتوماتیک ماشین توزیع که در آن متصدی بار مکان های شیشه ای کامل با یخ در زیر فواره فشار یک دکمه بر روی ثبت نام که همزمان با نوشیدن مشتری دستور داد ماشین می کند این کار توزیع این محفظه مقدار مشروب با مخلوط مانند تاج 7 و 7 تا.

همانطور که در بالا ذکر شد این نوع مشروب کنترل خوب است برای سود انگیزه اما مشتری به نظر می رسد در آن به عنوان یک اتلاف پول است. متصدی بار در این سناریو است که در واقع نه یک متصدی بار اما یک سرور یا صندوقدار. او نشان می دهد که هیچ استعداد در ساخت یک نوشیدنی به عنوان دیده می شود در فیلم “کوکتل” که در آن تام کروز خود را نشان می دهد دستکاری تخصص با بطری در حالی که او در روند ساخت یک نوشیدنی. اگر چه عملکرد خود در این فیلم نشان دهنده همه بار من امروز یک متصدی بار خوب باید دانش خوبی از مداوم انواع نوشیدنی که اختراع در هر روز است. مانند یک آشپز یا آشپز یک متصدی بار باید همان تخصص در هنر و صنعت خود را. آشپز خالق خود منو و یک متصدی بار است که خالق خود را می نوشد. یک متصدی بار است که یک mixologist.

“ریختن” راه ارجح است از ریختن نوشیدنی در کاباره ها و بسیاری از میله های زندان است. این روش ریختن نوشیدنی به طور مستقیم از بطری شیشه ای. کسی که نشسته است در نوار تماشای این روش ریختن ممکن است فکر می کنم که او در حال گرفتن مقدار مناسب از الکل است. یک متصدی بار با تجربه روش سکوت شمارش تا 6 ارسال یک اونس و نیم از الکل به شیشه یا مخلوط کن. شمارش به 4 می فرستد و هر اونس به شیشه یا مخلوط کن. اگر چه برخی از bartenders ممکن است سرعت خود را از شمارش این است که هنوز راه ارجح برای بسیاری از بار من برای ریختن نوشیدنی.

یکی دیگر از روش ریختن نوشیدنی است که با استفاده از یک گاری تک اسبه. برخی از bartenders ترجیح می دهند این روش به دلیل آن را می دهد مشتری صادقانه شات به خصوص زمانی که مشتری در حال تماشای. برخی از موسسات اجازه می دهد خود را bartenders به اضافی ترشح از مشروب به شیشه پس از پر کردن گاری تک اسبه. هر چه روش استفاده می شود, آن را فقط کسب و کار خوب برای انجام این کار.

یک روز صبح یک فروشنده راه می رفت به استقرار در نوار نشسته و از جیبش یک شعله نارنجی جاری خود را مورد. او از من پرسید اگر من می دانستم که آنچه در آن بود و من پاسخ آن است که اگر چه من فکر می کنم آن است که برای قرار دادن آن را به عقب در مورد او و ترک. او شروع کرد به توضیح به من شد که در آن یک محفظه جاری که کنار می گذارد و هر اونس و نیم از مشروب. او رفت و به من بگویید چه حاشیه سود من خواهد شد که اگر من آنها استفاده می شود. دو نفر از مشتریان من دیدم و شنیدم فروشنده زمین این را به من و به من گفت که اگر من اجرا آن قیر) ملتر در بطری های من آنها را هرگز دوباره. “آیا شما شنیدن آنچه که مشتریان من گفت ؟ این یک محله نوار” من گفته فروشنده “و قرار دادن این قیر) ملتر در بطری خواهد بود رانندگی یک میخ را در تابوت.” فروشنده چپ بی سر و صدا.

در نتیجه بخش کنترل مشروب هدف آن است اما نه در همه جا. مراکز کنوانسیون که در آن افراد ممکن است یک یا دو بار ممکن است ایده آل مرکز سود مشروب توزیع ماشین آلات. قرار داده و آنها را در یک نوار محلی و یا میخانه مشتریان شما را پیدا خواهد کرد خود یکی دیگر از سوراخ آبیاری.

[ad_2]

هتل کپسولی در ایران رونمایی شد Previous post هتل کپسولی در ایران رونمایی شد
در جلسه قالیباف با اعضای شورای نگهبان چه گذشت؟ Next post در جلسه قالیباف با اعضای شورای نگهبان چه گذشت؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *