[ad_1]

اگر شما اغلب پیدا کردن تندوری خشت کوره در رستوران آنها در دسترس هستند برای استفاده در خانه. بهترین توصیه این است که به استفاده از یک Tagine. یک tagine با این نسخهها کار مانند یک تندوری رس فر است اما کوچکتر و کمتر گران است.

بنابراین چه چیزی است که یک تندوری رس فر و آنچه که شما می توانید طبخ در آن ؟ کوره در تاریخ به بین النهرین منطقه جایی در حدود سال 3500 قبل از میلاد تندوری خشت کوره مورد استفاده قرار گرفت به طبخ انواع گوشت و نان. در این روز آنها هنوز هم مورد استفاده در مد همان. تندوری رس در کوره می تواند بسیار داغ و در نتیجه غذاهای پخته شده در فر برای تبدیل شدن به ترد, اما همچنین بسیار مرطوب در داخل.

غذاهای محبوب شامل نان, که نان مسطح tandoori جوجه کباب بره و سبزیجات کباب. اکثر مردم ساکن در ایران و هند و برخی نقاط ترکیه و ارمنستان و برخی از کشورها در خاورمیانه و طبخ وعده های غذایی خود را در تندوری رس در کوره های. در همه این کوره را در ظروف بزرگ است که هر کسی که لذت ببرید.

به tandoori مرغ که تا کنون محبوب ترین غذای ساخته شده در تندوری رس در کوره های شما مواد زیر نیاز دارید:

* حدود 3 کیلو مرغ, مطمئن شوید که شما قطع آن را به قطعات

* 1/3 فنجان ماست

* 1 قاشق چای خوری گشنیز زمین

* 1 قاشق غذاخوری سیر

* 2 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه

* 1 قاشق غذا خوری زیره سبز

* 1 قاشق غذا خوری ریشه زنجبیل پوست کنده

* 1 قاشق غذا خوری زیره سبز زمین

* 1/2 قاشق غذاخوری میخک

* 1/2 قاشق چای خوری فلفل هندی

* 1/4 قاشق چای خوری تازه زمین فلفل سیاه و سفید

* زن و شوهر از نیشگون نمک

* 1/2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

* گشنیز تازه ارتوپدی برای چاشنی زدن

* برش از خیار قرمز (اسپانیایی), پیاز, گوجه فرنگی و لیمو برای چاشنی زدن

تمام مواد تشکیل دهنده خود را به یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و این مخلوط را داشتم. محل مرغ در سرکه پوشش آن و سپس محل آن را در یخچال به مدت یک شب. اجازه ندهید مرغ اقامت در کاسه برای بیش از 48 ساعت است. وقتی که شما آماده به طبخ مرغ در روز بعد اجازه نشستن آن در مبارزه برای 20 دقیقه.

طبخ مرغ در کوره و یا در یک tagine. به یاد داشته باشید ما با استفاده از tagine در محل تندوری رس فر. اگر شما نمی خواهید به استفاده از یک tagine و سپس کباب مرغ در یک اجاق به طور منظم در 430 درجه برای حداقل 30 دقیقه.

پخت و پز در یک Tagine

وقتی که پخت و پز در یک tagine شما باید برای طبخ غذا به آرامی بیش از یک آتش کم. هنگامی که ساخت tandoori مرغ با tagine فقط جای مرغ در tagine روی حرارت کم. به صورت دوره ای بررسی آن را به مطمئن شوید که آن را به پخت و پز به طور کامل و نه سوختن. اگر خود را tagine ندارد یک محل به صورت بخار به اجازه و سپس ترک درب ترک خورده کمی به طوری که بخار می تواند فرار.

[ad_2]

سرپرست دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار منصوب شد Previous post سرپرست دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار منصوب شد
واکسن نانویی کرونا مراحل حیوانی خود را با موفقیت سپری کرد Next post ساخت واکسن کرونا از نانو ذرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *