[ad_1]

بیایید نگاهی به برخی از رایج جریان برنامه ریزی برای آماده سازی مواد غذایی است که شما در داخل کشف خواهید آشپزخانه. اساسی ترین و مطلوب ترین جریان طرح خط راست, همچنین شناخته شده به عنوان خط مونتاژ جریان است. مواد حرکت به طور پیوسته از 1 روش دیگر در یک خط مستقیم. این نوع سبک را به حداقل می رساند پس گرد آن موجب صرفه جویی در زمان آماده سازی و سردرگمی در مورد آنچه که در خارج از منطقه و چه در آینده در.

این خط مستقیم تنظیم عملکرد خوبی برای کمی تاسیسات به دلیل آن را می توان در مقابل یک دیوار و اقتباس به آشپز’ وظایف. هر جا که وجود ندارد به اندازه کافی اتاق به ترتیب آماده سازی مواد غذایی در یک خط مستقیم و یک دوست خوب و کارآمد گزینه جریان موازی. وجود دارد چهار نوع از سبک های موازی:

1. پشت به پشت. دنده ترتیب در داخل یک مرکزی کانتر یا جزیره در دو خط راست که به صورت موازی به هر دیگر. گاهی چهار یا پنج پا تقسیم کننده اتاق و یا پایین دیوار قرار گرفته است بین دو خط. آن را در درجه اول احتیاط ایمنی نگه می دارد که سر و صدا و درهم و برهمی را به حداقل برساند و مانع از مایعات ریخته شده بر روی 1 طرف از گسترش بر روی دیگر. با این وجود قرار دادن یک دیوار در اینجا نیز باعث می شود تمیز کردن و بهداشت خیلی بیشتر سخت است. این بازگشت به عقب, تنظیم مرکزی لوله کشی و آب و برق;

شما ممکن است نیاز به نصب به عنوان بسیاری از تخلیه غرق و یا رسانه ها به عنوان هر دو طرف از این شمارنده می توانید به اشتراک گذاری آنهایی که همان. یک بازگشت به عقب, تنظیم که در آن پاس پنجره موازی (و در پشت یکی از) تولید اماکن است که گاهی اوقات به رسمیت شناخته شده به عنوان یک سبک کالیفرنیا ، هنگام عبور پنجره واقع شده است عمود به سمت خط تولید آن ممکن است به عنوان یک سبک اروپایی منطقه آشپزخانه ، بهره مندی از سبک اروپایی است که هر یک از طبخ در این خط می توانید پیشرفت از غذاهای مختلف را تشکیل می دهند که 1 جدول باشد.

2. چهره به چهره است. در این آشپزخانه منطقه پیکربندی مرکزی راهرو جدا دو خط راست از چرخ دنده ها در هر دو طرف از اتاق. گاهی اوقات راهرو گسترده ای است به اندازه کافی برای اضافه کردن یک خط مستقیم از worktables در میان دو ردیف دنده. راه اندازی این نسخهها کار خوبی برای حجم بالا تغذیه امکانات مانند مدارس و بیمارستان ها, اما آن را نمی کند را به نفع تنها منبع آب و برق. حتی اگر آن را یک طرح بزرگ برای نظارت از کارگران آن نیروهای افراد برای انجام با پشت خود را به یک دیگر در اثر جدا کردن پخت و پز از مواد غذایی از بقیه از روش توزیع. آن را به احتمال زیاد بهترین سبک برای یک رستوران.

3. L-شکل. هر جا که اتاق کافی نیست برای یک خط راست یا موازی با آرایش به شکل L طراحی آشپزخانه است که به خوبی مناسب برای دسترسی به چندین گروه از دنده و سازگار برای جدول خدمات رستوران. آن را به شما می دهد توانایی به جای تجهیزات بیشتر در داخل یک اتاق کوچکتر. شما اغلب پیدا کردن یک شکل L طراحی در ظرف شویی مناطق با استفاده از ماشین ظرف قرار گرفته در مرکز گوشه ای از L.

4. U-شکل. این ترتیب است که به ندرت استفاده می شود اما آن را ایده آل برای یک اتاق کوچک با یک یا دو نفر از کارکنان مانند یک سالاد آماده سازی و یا شربت خانه منطقه است. جزیره نوار برای مثال آنهایی که در T. G. I. روز جمعه رستوران های اضافی به عنوان مثال از شکل U در انجام. نیز وجود دارد که دایره و مربع مساحت آشپزخانه طرح اما خود را محدود جریان الگوهای آنها را غیر عملی. جلوگیری از به هدر رفته اگر اتاق شما می توانید با ساخت آشپزخانه خود را در منطقه مستطیلی با ورودی آن در یکی از طولانی ترین دیوار برای صرفه جویی در مراحل.

خیلی بیشتر foodservice موسسات شما بازدید بیشتر شما متوجه است که بازگشت از خانه است که واقعا یک جداگانه و مجزا نهاد از بقیه کسب و کار خود را با مشکلات عجیب و غریب و منحصر به فرد راه حل.

درست جریان برنامه ریزی گاهی به معنی شکستن هر منطقه آشپزخانه تابع را به یک گروه از انواع و پس از آن تصمیم گیری چگونه آن گروه ها باید به تعامل با هر دیگر. آنها همچنین باید ارتباط برقرار کردن با استفاده از دیگر خارجی بخش از تسهیلات: اتاق ناهار خوری خود را, نوار, صندوقدار, و غیره. یک راه عالی برای شروع فرایند طراحی-هر دو برای این شرکت به طور کلی و برای آشپزخانه است که برای ایجاد یک حباب نمودار. هر منطقه (یا کاری) نشان داده شده است که یک دایره یا “حباب” با مداد کشیده شده در محل شما تصمیم گرفته اید ممکن است منطقی است که برای عملکرد. اگر دو ایستگاه های کاری خواهد شد به اشتراک گذاری برخی از تجهیزات شما ممکن است اجازه دهید طرف خود محافل تقاطع کمی نشان می دهد که در آن به اشتراک گذاشته تجهیزات ممکن است بزرگترین واقع شود.

به پایان رسید نمودار به نظر می رسد انتزاعی, اما این ورزش به شما اجازه می دهد به تجسم هر مرکز انجام و فکر می کنم در مورد نیازهای خود را در ارتباط با دیگر مراکز. شما همچنین قادر به ذخیره کردن آشپزخانه را با استفاده از یک الماس پیکربندی قرار گرفتن منطقه پخت و پز در یک نقطه از الماس شکل و دیگر مناطق مهم در رابطه با آن در نقاط دیگر. توجه کنید که این طرح را به حداقل می رساند سردرگمی (و حوادث) با یک آشپزخانه جداگانه ورود و خروج. این اجازه می دهد تا افرادی که اتوبوس و جداول ارائه خاکی ظروف به سمت ظرفشویی منطقه بدون نیاز به راه رفتن را از طریق تمام آشپزخانه به انجام این کار.

یک جایگزین برای رسم نمودار است که به لیست هر مرکز انجام و پس از آن لیست هر کار دیگر میانه است که باید در مجاور به آن. برعکس لیست انجام هر مرکز است که باید نه در کنار آن. به عنوان مثال از آن است که به احتمال زیاد نه یک ایده عالی به یخ ساز و یخ سازی بن مجاور به سرخ کردن و پختن مرکز.

[ad_2]

ایندکسر

کودکان، ناقلان خاموش ویروس کرونا هستند Previous post کودکان، ناقلان خاموش ویروس کرونا هستند
نوبافت شادیلون قهرمان ایران شد Next post نوبافت شادیلون قهرمان ایران شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *