[ad_1]

حدود یک سوم از تمام رستوران آتش سوزی سرچشمه در منطقه آشپزخانه و آنها معمولا فلش آتش سوزی در محصولات پخت و پز. پیشگیری از این حوادث خواسته های دو مرحله اساسی: کنترل ignitable منابع و کنترل مواد قابل اشتعال. معمول ترین منبع از آتش است که چربی طبیعی محصول از بسیاری از فرآیندهای پخت و پز.

زمانی که چربی ها گرم آنها را تغییر دهید از جامد به مایع. آنها سپس خشک کردن ظرف به شکل روغن یا تبدیل شدن آنها مؤثری ذرات در هوا رو به سمت بالا با جریان های حرارتی از روش پخت و پز. کم-درجه حرارت پخت و پز را ایجاد می کند بیشتر مایع گریس; درجه حرارت بالا پخت و پز تولید خیلی بیشتر از گریس مملو از بخار.

این بخار مکیده شده است به اگزوز هود که در آن آن را به عنوان سرد آن را حل و فصل بر روی سطوح می شود و خطر آتش سوزی در داخل اگزوز برنامه. اگر آشپزخانه کارکنان منطقه تا به حال آموزش صحیح و درست ایمنی محصولات در دسترس است در محدوده بالای آتش را می توان خاموش در لحظات. اگر نه می توانید آن را به سرعت در حال گسترش به ductwork رسیدن به 2000 درجه فارنهایت پس از آن می آید در تماس با شدت قابل اشتعال گریس و پرز و ذرات.

در نتیجه یک آتش خودکار برنامه ایمنی یک ضرورت است. در واقع بسیاری از گروه بیمه دولتی نیاز به یک آتش سوزی, ایمنی, بازرسی از یک اگزوز هود متخصص قبل از پوشش بیمه کسب و کار می تواند موضوع یک تجاری بیمه آتش سوزی پوشش سیاست. همانطور که ما ذکر کرده ایم که سایت باید معمولا reinspected هر شش ماه برای حفظ پوشش بیمه در نیروی.

حتی اگر شش ماه قانون صدق نمی کند و در منطقه خود آن را یک ایده خوب برای برنامه های خود را حرفه ای تمیز و چک دو بار در سال به هر حال. ملی ایمنی و آتش Association (NFPA) قدرت است در مورد این موضوع و مجموعه مقررات سختگیرانه برای آشپزخانه تجاری منطقه نصب است. اکثر تولید کنندگان سایبان ارائه ایمنی و آتش روش به عنوان بخشی از بسته بندی خود را از جمله نصب و راه اندازی, اما شما همچنین می توانید استخدام مستقل نصب.

اتوماتیک ایمنی و آتش نشانی سیستم متشکل از نازل اسپری واقع در بالای هر قطعه خارجی (نه کوره های پخت و پز محصولات مورد داغ خط. شما را پیدا خواهد کرد بسیار خاص در قوانین در مورد تعداد نازل ها و مکان های خود را: محدوده تاپ نیاز به 1 نازل برای هر 48 اینچ خطی. Griddles نیاز به 1 نازل برای هر شش پا از فضای خطی. باز گوشتی (گاز و برق یا زغال چوب) نیاز به یک نازل برای هر 48 اینچ از جوجه های گوشتی منطقه است.

کج کردن ماهی تابه ها نیاز به یک نازل برای یک منطقه 48 اینچ عرض دارد. Fryers نیاز به 1 نازل هر کدام یا 1 نازل برای هر 20 اینچ از سرخ کن سطح. نازل قرار می گیرد بین 24 و 42 اینچ بالای تجهیزات. (این بسته در مورد این نوع از لوازم خانگی.) نازل فعال فورا به آب شلیک کنید و یا شاید یک مایع مقاوم در برابر آتش در منطقه پخت و پز هنگامی که درجه حرارت 280 می رسد به 325 درجه فارنهایت است.

حرارت سنج ممکن است در واقع در ductwork و یا در داخل هود. داخل ductwork نیز وجود دارد یک داخلی سیستم حفاظت از آتش-فیوز لینک و یا شاید یک جداگانه ترموستات سیمی فورا به نزدیک آتش دمپر در انتهای هر بخش از ductwork. اگزوز فن خاموش همراه با اسپری آب و یا مایع مقاوم در برابر آتش منتشر شده است به داخل کشور. از دیگر سیستم های مشابه را می توان با دست عمل به جای فورا.

برخی از حفظ اگزوز فن در حال اجرا برای کمک به حذف دود در هنگام آتش سوزی. در علاوه بر این به سمت اگزوز سیستم حفاظت در برابر آتش چندین دستی آتش نشانی باید نصب شده در مورد دیواره های آشپزخانه و کارکنان باید بدانید که چگونه به استفاده از آنها. این برنامه خودکار زمانی که آن را باعث شده است تا کامل است که شما باید نزدیک به آشپزخانه و شروع به پاکسازی عمده ای بنابراین اغلب یک دستی نشانی کافی است به صورت جزئی شعله ور شدن یو پی اس همراه با مقدار زیادی کمتر کثیف.

این روزها اکثر پوشش بیمه نیاز به کلاس K-نوع کپسول آتش نشانی در آشپزخانه های تجاری. این NFPA طبقه بندی آتش سوزی توسط این نوع از مواد است که در حال سوختن است; “K” (برای “آشپزخانه”) به لیست اضافه شد در سال 1998 است. این آتش خاموش کار در مورد اصل صابوني اصطلاح برای استفاده از قلیایی مخلوط (برای مثال پتاسیم استات پتاسیم کربنات یا سدیم سیترات) به سوختن روغن پخت و پز و یا چربی است.

ترکیبی ایجاد یک کف صابون که مانع آتش است. در نهایت مانند هر دیگر, ساخت, سقف, سوار بارانی روش نیز ارزش بررسی را تنها به دلیل نصب و راه اندازی آنها ممکن است به طور قابل توجهی کاهش پوشش بیمه خود را هزینه. وجود نوعی بدگمانی است که اگر آن را تشخیص حتی یک سر شعله کل بارانی برنامه douse کل ساخت اما به طور کلی این مورد نیست.

در واقع, ترین, رستوران, سیستم های بارانی باید سر که فعال تنها زمانی که یک آتش سوزی شناسایی شده است به طور مستقیم در زیر آنها را. درخواست خود را به مرکز آتش نشانی محلی برای پیشنهادات و آتش امنیتی نکات آموزشی برای کارکنان. و با تمام معنی نگه دارید تا با آن آتش بازرسی. در سال های اخیر پوشش بیمه شرکت ها را به چالش کشیده آشپزخانه منطقه آتش ادعا و دادگاه کشف رستوران است که در گسل-و نمی تواند جمع آوری پول بیمه برای خسارت آتش سوزی-زمانی که تعمیر و نگهداری روزمره و نظافت شده است انجام می شود.

[ad_2]

چرا تلفن‌های همراه این‌همه سنگین هستند؟ Previous post چرا تلفن‌های همراه این‌همه سنگین هستند؟
Next post صالحی‌امیری از سه فدراسیون بازدید می‌کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *