غذاهای هندی, یک اسطوره و یک اسم بی مسمی

[ad_1]

هند کشوری است که دارای وحدت در تنوع و داستان با طبخ آن است که تا حدودی مشابه است. اصطلاح ” غذاهای هندی,’ یک اسم بی مسمی به دلیل غذای هندی غذاهای نیست فقط یک نوع از غذاهای. بسیار صحبت در مورد ‘غذاهای هندی,’ است که به جای شناسایی غذاهای مختلف ذاتی به کشورهای مناطق و فرهنگ ها و شرایط آب و هوایی و به حدی ادیان است که آن را تشکیل می دهند.

جالب است بدانید که مواد غذایی طبخ می توان از نظر دولت و یا منطقه از آن می آید به عنوان مثال Maharashtrian آشپزی Gujrati آشپزی Odiya آشپزی راجستانی آشپزی, Andhra Pradesh, آشپزی, غذاهای بنگالی ، همچنین می توان تفکیک به شمال هند شمال شرق هند و جنوب غذاهای هندی. شمالی غذاهای هندی طول می کشد را به حساب Jammu and Kashmir, پنجاب, Haryana, هیماچال پرادش و راجستان Uttarakhand و غرب-Central & Eastern, Uttar Pradesh خوردم. این همچنین شامل Bhojpuri و Mughlai خوردم. در حالی که در شمال شرق هند است جمعی اصطلاح مورد استفاده برای آسامی, Arunachali, Tripuri, Manipuri, Meghalayan, نگا, میزرم و Sikkimese خوردم. قبیله ای غذاهای خواهم که از Garo, خاصی و بدو بخشی از این است. جنوب غذاهای هندی از سوی دیگر شامل آندرا پرادش و کارناتاکا کرالا و تامیل نادو خوردم.

چیزهایی مانند گیاهخواری غیر گیاهخواری خوردن گوشت گاو (گوشت گاو در نظر گرفته شده است یک تابو توسط هندوها; آن تلقی مقدس و پرستش آنها) و داشتن گوشت خوک (این است که کمتر از یک تابو برای مسلمانان آن را به عنوان ” حرم ” یا حرام) نقش بازی در بیش از حد.

مشترک عامل اتصال است که شاید تند شخصیت بسیاری از شبه قاره غذاهای. سرخپوستان به خوردن و اکثر مردم در اینجا مانند مواد غذایی خود را با یک سخاوتمندانه دوز masalas و برخی از ‘tikhapan’- مواد غذایی که گرم و تند.

یکی دیگر از چیزی است که تقریبا مترادف با غذای هندی, غذاهای ‘پودر کاری’ که دوباره یک اسم بی مسمی است به مقدار زیادی از حد. همه هندی, ‘کاری’ ظروف (کلمه مدیون منشاء آن به تامیل کلمه “kari” به معنی سس) را شامل نمی شود کاری برگ و شیر نارگیل – دو مواد تشکیل دهنده کلیدی جنوبی غذاهای هندی و یا برای که ماده ” پودر کاری است که مخلوطی از ادویه جات ترشی جات مختلف و متفاوت نسبت. ادویه جات ترشی جات مورد استفاده در مخلوط متفاوت از جایی به جای و ممکن است مورد استفاده قرار گیرد به تنهایی و یا همراه با یکی دیگر از مجموعه ای از ادویه جات ترشی جات. بیشتر چه اغلب انواع روش های پخت و پز در آغوش گرفت را مورد نظر طعم و بافت و عطر و ظاهر است.

بنابراین غذاهای هندی چتر اصطلاح و باید با استفاده از بسیاری از اندیشه و مراقبت است.

[ad_2]

کره شمالی موشک کروز آزمایش کرد Previous post کره شمالی موشک کروز آزمایش کرد
Next post توییت کنایه آمیز سخنگوی دولت اصلاحات برای روحانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *