نحوه تهیه گل رز خالص با دستگاه تقطیر

گلاب یک قابض طبیعی است دستگاه تقطیر که برای پوست های کم رنگ و خشک بسیار عالی است! همچنین می توان از آن برای افزودن طعم به نوشیدنی ها یا هر نوع آشپزی که می خواهید زیبایی به آن اضافه شود ، استفاده کرد! و بیایید با آن روبرو شویم – عطر گل سرخ ، عطر گل سرخ درست مثل گل رز! 🙂

سوال TipAsk نظر بارگیری را اضافه کنید

مرحله 1: مواد را جمع کنید
جمع آوری مواد
شما نیاز خواهید داشت: دستگاه تقطیر
* گلبرگهای رز (2-3 کوارتز چیزی از گلدان تا کوارتت گل رز تولید می کنند) مطمئن شوید گلبرگهای گل رز با مواد شیمیایی پاشیده نشده اند
* آب (مقدار بستگی به چند گلبرگ شما دارد)
* یخ منجمد یا یخ خرد شده
یک کاسه پیرکس یا یک کاسه مقاوم در برابر حرارت
آجر (من از نصف آجر استفاده کردم ، اما این یک چیز خوب است – اگر از آجر قدیمی مانند من استفاده می کنید ، ممکن است ابتدا بخواهید آن را بشویید! :-P)
* یک تابه متوسط ​​با درب آن خمیده دستگاه تقطیر

سوال TipAsk نظر بارگیری را اضافه کنید
مرحله 2: همه اینها انجام می شود
این همه گرفته شده است
در گلدان خود آجر را در وسط و کاسه پیرکس خود را در بالا قرار دهید. حالا گلبرگهای گل رز را در اطراف آجرها قرار دهید ، آنها تقریباً باید به بالا برسند. کافی است آب کافی را برای پوشاندن گلبرگهای خود بریزید ، که باید درست بالای آجر باشد.

سوال TipAsk نظر بارگیری را اضافه کنید
مرحله 3: جوش و جاز دستگاه تقطیر
جوش و تمام آن جاز
درب قابلمه خود را به سمت بالا قرار دهید و تا رسیدن به جوش شروع به جوشیدن کرد. وقتی این کار انجام شد ، گرما را کم کنید. وقتی دوباره جوش آمد دوباره یخ زیادی را در آن بگذارید.

سوال TipAsk نظر بارگیری را اضافه کنید
مرحله 4: خانه شما هنوز آنجاست!
اینک اکنون خانه ای را ایجاد می کند که آب در آن تبخیر می شود و سپس به بالا خنک می شود و به کاسه شما باز می گردد. درب را هر 20 دقیقه یا خیلی سریع بلند کنید و حدود 2 قاشق غذاخوری کاسه پیرکس را استخراج کنید.

سوال TipAsk نظر بارگیری دستگاه تقطیر را اضافه کنید
مرحله 5: نتیجه نهایی
نتیجه نهایی دستگاه تقطیر پیگیری بیشتر در بازرگانی بهار
گلاب همان چیزی است که بعد از اینکه آب مقطر در کاسه باقی بماند در گلدان باقی می ماند.

Previous post در دادگاه متهمان پرونده شرکت عظیم خودرو چه گذشت؟
Next post 10 تا از بهترین رستوران در Gurugram بخش 29

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *