نقد و بررسی برای “آشپزی دلخوشیها از Maharajas:غذاهای عجیب و غریب از شاهزاده خانه Sailana”

[ad_1]

من خواندن یک کتاب چند سال پیش که در آن ذکر شده است که مواد غذایی مختلف از یک گروه و یا کلاس به یکی دیگر. من را درک نمی کنند آن را (اگر آن را به طور کامل شرح داده شده در اینجا نیز) تا آن زمان من بود و در واقع خواندن کتاب با عنوان “آشپزی دلخوشیها از Maharajas -غذاهای عجیب و غریب از شاهزاده خانه Sailana“. آن نوشته شده بود توسط حضرت شری Digvijaya سینگ-از کاخ Sailana و Sailana شهر کوچکی است که در حال حاضر در Madhya Pradesh. منتشر شد در سال 1982 در هند. آن را چاپ و منتشر شد Vakils, Feffer و سایمونز Pvt. Ltd, Mumbai. قیمت کتاب تومان است.400. ISBN است 978-81-8462-026-9. تعداد کل صفحات 198.

لحظه ای که من به عنوان خوانده شده عنوان کتاب من واقعا تحت تاثیر قرار به دلایل مختلف:

1. یکی ممکن است خوشحال می شود پس از خواندن این کتاب و تلاش برای طبخ غذاهای ذکر شده در آن است.

2. کلمه “به Maharajas“بیش از یک معنا پادشاه. من فرض بر این است که این دستور العمل ها متفاوت بود و بیش از یک نسل به نسل دیگر.

3. غذاهای عجیب و غریب از طبیعت.

4. این دستور العمل خواهد بود از زمین Sailana به طور انحصاری است.

پوشش صفحه به تصویب رسید و به تصویر کشیده شده یکی از محبوب نقاشی از خانواده سلطنتی Sailana (هر چند از آن است که ذکر نشده در هر نقطه در کتاب). پشت کتاب به ما می دهد جزئیات از نویسنده و ویژگی های خود و مهارت های خود را. 15 نسخه از این کتاب منتشر شده در سال 2015. عکس در حال حاضر در صفحه 3 نمایشگاه انواع مس عروق مورد استفاده برای پخت و پز غذاهای مختلف در آشپزخانه سلطنتی از شهرستان. توجه من بود به سمت زیبا جعبه مستطیل شکل به معنای نگه داشتن انواع ادویه جات و پودر. در حال حاضر من به سختی پیدا کردن یک موجود در کشور ما است. من آرزو می کنم من تا به حال یکی از آنها در اختیار من و افزودن زیبایی به آشپزخانه من نیز.

نویسنده اختصاص داده شده او کتاب را به پدرش-اواخر سيدالشهدا رجا آقا دیلیپ Singhji از Sailana. یکی ممکن است دیدن این تمبر از خانواده سلطنتی قرار داده شده در بالا عکس از نویسنده ، من تا به حال هرگز دیده می شود در زندگی من! نویسنده اذعان دارد دیگر خانواده سلطنتی در حال حاضر در هند مانند شاهزاده شیواجی رائو Holkar و شاهزاده Shalini دوی Holkar از ایندور. این پیشگفتار نوشته شده توسط هیچ یک دیگر از اواخر او حضرت Gayatri Devi – Rajmata جیپور. به گفته او نویسنده است” نه تنها لذیذ اما فوق العاده طبخ”. وجود دارد تعداد زیادی از رنگی, عکس از انواع غذاهای پخته شده و ارائه شده برای رویال اعیاد.

بخش مربوط به مطالب داده شده است در شیوه ای دقیق و اینها داوطلب خدمت سربازی در صورت زیر است:

یک) 54 دستور تهيه شده با استفاده از گوشت و یا گوشت گوسفند

ب) 9 دستور العمل تهيه شده با استفاده از مرغ

c) 10 دستور العمل تهيه شده با استفاده از ماهی

d) 8 دستور تهیه شده از گوشت حیوانات پس از شکار آنها

e) 21 دستور العمل استفاده از انواع غلات مانند برنج و millets ،

f) 50 دستور العمل های تهیه شده از انواع سبزیجات

g) 12 انواع غذاهای شیرین

من بخش “مقدمه” از این کتاب است. اسرار خانواده سلطنتی داده می شود به خوانندگان و بهترین آنهایی که هستند:

1. این Maharajas بودند خبره خوب غذا (ذکر شده در بند 2).

2. خوب آشپزخانه و بهترین آشپز استخدام (ذکر شده در بند 2).

3. وجود دارد یک جداگانه طبخ برای هر دستور غذا (دوباره ذکر شده در بند 2) (من تصور تعداد کل آشپز در آشپزخانه سلطنتی. جای تعجب نیست که خانواده سلطنتی ترکیه اختصاص داده شده بود یکی از بزرگ کاخ به آشپز و هدایت به معنای برای پخت و پز سفت, از, سبزیجات, مزه, هدایت, دیگر, آشپز, اندازه گیری مقادیر و غیره.).

4. آن را “وضعیت نماد” برای پادشاهان به نمایش”غیر معمول ترین نوع ظروف” به مهمانان خود است.

5. اسرار پخت و پز دستور العمل های مختلف بودند و هرگز به اشتراک گذاشته شده توسط آشپز و گذشت از یک نسل به نسل دیگر (معمولا از پدر به پسر تنها).

6. برخی از دستور العمل های عجیب و غریب و روند پخت و پز غذاهای عجیب و غریب از دست داده به عنوان آنها را در گذشته از یکی به دیگری فردی است.

7. نویسنده می دهد و به اعتبار پدرش برای جمع آوری دستور العمل از 100 سال گذشته. او جمع آوری آنها را از انواع آشپز در حال حاضر در سراسر کشور و تا به حال باستان کتاب دستور زبان های مختلف مانند زبان سانسکریت به زبان اردو و فارسی. او ترجمه برخی از آنها.

8. پخت و پز نیست هنر این است که یک فرآیند علمی.

9. تفاوت های موجود در انواع مختلف ادویه پودر یا masalas است که با توجه به مقدار مورد استفاده در آماده سازی خود را در آشپزخانه.

10. نویسنده گرفته درد برای به اشتراک گذاشتن برخی از دستور العمل تنها به خوانندگان خود (من نمی دانم در مورد دیگر دستور و زمانی که آن را با ما به اشتراک گذاشته).

در بخش “نکات مفید” نویسنده مورد بحث در این موارد:

یک. او به صراحت رد می کند استفاده از فولاد ضد زنگ و آلومینیوم تابه برای مقاصد پخت و پز. آنها استفاده می شود تنها برای جوش, همه چیز (Oh! من خدا ما با استفاده از این فلزی ظروف برای پخت و پز در دوران معاصر).

b. انواع مختلف ظروف استفاده می شود –

dekhchi-گلدان نوع ظروف مورد استفاده برای پخت و پز گوشت

tapeli-گسترده ظروف مورد استفاده برای پخت و پز و جوش برنج و ادویه کاری

kadhai-عمیق و تابه بزرگ.

اجاق گاز فشار-برای آماده سازی ظروف از عدس و برنج و كالباس سخت گوشت مانند trotters

c. تفاوت بین

من)bhunao فرایند پخت و پز زمین ادویه جات ترشی جات در مقدار کمی روغن در درجه حرارت بالا و اضافه کردن مقادیر کمی از آب پس از چند دقیقه

دوم) Baghar معنی معتدل و یا ادویه

سوم) Dhugar معنی سیگار کشیدن روش

iv) دام معنی پخت و پز روی شعله کم و ظروف تحت پوشش با درب و مهر و موم شده با خمیر

v) Kalia یک کاری آماده شده با آب یا شیر

ششم) کرما یک کاری آماده شده با روغن حیوانی یا روغن

هفتم)”فراموش pyaza” معنی پخت و پز با برخی از سبزیجات مانند کلم و نخود سبز و سیب زمینی و غیره.

د) جزئیات مورد بحث شده بود با توجه به مقادیر مورد استفاده برای تهیه رب ها و سس, چاشنی و یا برای بهبود طعم و مزه از یک ظرف خاص.

نقاط ضعف این کتاب عبارتند از:

الف) دستور العمل های به طور انحصاری از Sailana تنها.

ب) نویسنده اشاره در مورد دستور العمل های دیگر از دیگر مناطق نیز مانند راجستان بوپال دهلی Jhabua کشمیر, ایران, نپال, حیدرآباد, و غیره. آنها 24 در شماره.

ج) دستور العمل های برای غذاهای تهیه شده از گوشت شکار حیوانات در حال محدود به خرگوش و گراز وحشی. در آن روز شکار حیوانات محدود نمی شد به این حیوانات تنها. این دستور العمل برای غذاهای دیگر نیست ذکر شده در این کتاب است.

d) وجود دارد دیگر از غذاهای عجیب و غریب از دیگر خانواده های سلطنتی در سراسر هند است. چرا آنها نیست ذکر شده است ؟ من بدانم در مورد سایر ظروف از آشپزخانه سلطنتی از لکنو, Gujarat, Jammu کارناتاکا تامیل نادو و بنگال است که ارزش ذکر در کتاب(ممکن است در پانوشت).

e) این بخش در دستور العمل برای, تنقلات, سالاد, chutneysخوری آماده سازی ترشی و سوپ در حال از دست رفته در این کتاب است. به غیر از این وجود دارد که غذاهای مختلف آماده شده به طور جداگانه در هر فصل است. این است که در هر نقطه ذکر شده در این کتاب است.

f) در این عکس سه تا چهار ظروف قرار داده و کلیک هم در این کتاب است. این بود که واقعا خوب است. رنگ ظرف به تصویر می کشد haziness و بسیار جذاب به چشم.

این امتیاز بسیار خوبی بود متوجه شده در این کتاب عبارتند از:

یک) بخش تقسیم می شوند که هر تم ها و تم فرعی در این کتاب است.

ب) جزئیات دقیقه در مورد تهیه غذا اشاره شده است در این دستور العمل است.

ج) معانی برخی از کلمات داده شده از طرف نویسنده است.

د) عکس ها داده می شود در تعداد زیادی در این کتاب (هر چند تا علامت).

e) برخی از نادر دستور العمل های به اشتراک گذاشته شده در این کتاب مانند گوسفندی که dahi badas (گوشت گوسفند کوفته های قرار داده شده در کشک), فرنی آماده شده را با سیر ،

[ad_2]

شرکت‌های دانش بنیان تولید کننده قطار مترو تسهیلات ۸ درصدی دریافت می‌کنند Previous post شرکت‌های دانش بنیان تولید کننده قطار مترو تسهیلات ۸ درصدی دریافت می‌کنند
دیگر در پرسپولیس نمی‌مانم/ گفتند رقم قراردادت را کاهش بده! Next post دیگر در پرسپولیس نمی‌مانم/ گفتند رقم قراردادت را کاهش بده!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *