پرتغالی رستوران می آموزد و خشنود

[ad_1]

بدون اظهار تمایل یک راه یا دیگری, پرتغالی, مواد غذایی خوشمزه است! (خوب شاید کمی تعصب در اینجا.) هنوز پرتغالی غذا طعم باور نکردنی خوب. به همین دلیل این شرم آور است که بیشتر مردم نمی دانند که در مورد طعم و غذاهای در این خوردم. اما یک پرتغالی رستوران یک محل عالی برای یادگیری آنها.

مواد تشکیل دهنده کلیدی

غذاهای پرتغالی نگه می دارد آن را ساده. این دستور العمل پخت و طعم از چند مواد تشکیل دهنده. یکی از اجزای مهم این است که استفاده از با کیفیت اصول اولیه نظیر گوشت تازه و غذاهای دریایی درجه بالا ادویه جات ترشی جات و تمایل به اجازه غذایی را در رسیدن به پتانسیل کامل خود را از طریق محجوب تکنیک های پخت و پز. گفت: بسیاری از غذاهای آیا استفاده از پنج کلید ادویه جات ترشی جات. آنها عبارتند از:

-برگ سرخ مایل به قرمز: فقط در مورد هر سوپ و خورش شامل متمایز طراوت و چالاکی از برگ سرخ مایل به قرمز. برگ برداشت شده از بوته است که بومی به میهن پس از آن تنها حس می کند که آنها استفاده می شود اغلب با نتایج.

-دارچین: بسیاری در جهان غرب استفاده می شود برای دارچین بودن در دسر استفاده می شود. پرتغالی استفاده از آن در, دسر, بیش از حد. اما آنها با استفاده از دارچین در غذاهای خوش طعم را به عنوان به خوبی. دارچین می افزاید: عمق و بهترین کار این است که هنگامی که در ترکیب با مواد چرب در یک گرم دستور آبدار.

-فلفل قرمز: به پرتغالی ساخته شده فلفل قرمز یک نام خانگی از طریق تجارت جهانی و اکتشاف. بسیاری از این ظروف استفاده از خفیف تر نسخه از این تند فلفل و ادویه اما می توان آن را داغ در صورت نیاز.

-پیری-پیری: این کوچک آفریقایی فلفل بسته گرما. می توان آن را به ظروف اضافه شده در شکل اصلی خود را و یا ساخته شده را به سس یا رب. آن را اغلب به نظر می رسد در جداول همراه با نمک و فلفل. و صحبت از نمک…

-نمک: سالم خط تیره از نمک هستند که باید به لهجه غذاهای پرتغالی. در واقع یک آشپز خوب می داند که نمک لهجه هر آشپزی. بدون نمک tastebuds افتد به ناامیدی. نمک برجسته vibes مثبت از هر و هر عنصر در حالی که کمرنگ جلوه دادن تلخی. هیچ ادویه می تواند در زنده ماندن خود را در یک ظرف بدون آن.

غذاهای محبوب

آشنایی با مواد اولیه قطعا whets اشتها. مسلح با چنین تیز کردن بسیاری از مردم خواهد شد که یک زمان سخت تصمیم گیری است که ظروف را به منظور در یک رستوران پرتغالی.

برخی از خوب انتخاب عبارتند از:

-Caldo ورد: این سوپ سنتی شامل خلیج برگ کلم و سیب زمینی و پیاز مخلوط با سیر و روغن زیتون. آن را در ظرف مناسب در آب و هوای سرد.

-Cozido یک Portuguesa: این دلچسب خورش حاوی یک smorgasbord گوشت از جمله گوشت و مرغ به علاوه بیت سوسیس خون تمام مخلوط با برگ سرخ مایل به قرمز.

-Frango Assado: پرتغال نسخه کبابی مرغ است که از این دنیا. این اغلب شامل دارچین و زردچوبه. پیری-پیری سس داغ کت مرغ ارائه تند پاپ.

-Paella: این غذا را ارائه می دهد ساده, خوبی, دلیل افزایش مواد از زمین و دریا. مرغ, میگو, سیر, فلفل قرمز و نخود فرنگی و برنج و سیر همه ترکیب با زعفران برای تولید یک لحظه احساس طعم.

-نان شیرین: یک دسر سنتی با مواد ساده از جمله شیر و شکر یا عسل (گاهی هر دو!), تخم مرغ و مخمر آرد و کمی از پوست لیمو و دارچین. این نان ثابت می شود غیر قابل مقاومت.

پرتغالی رستوران محل برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد یکی از بهترین غذاهای. آن را خیره مهمانان با آرایه ای از مواد غذایی مناسب برای دلچسب اشتهای!

[ad_2]

امنیت منطقه با اطاعت از آمریکا تامین نمی‌شود Previous post امنیت منطقه با اطاعت از آمریکا تامین نمی‌شود
تالار هنر , تئاتر , ویروس کرونا , Next post تالار هنر ضدعفونی و آماده بازگشایی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *