چه نوع از کارکنان شما نیاز به منظور اجرای موفق یک رستوران ؟

[ad_1]

در حال اجرا یک رستوران موفق است و نه یک قدم زدن در پارک و به عنوان یک ماده در واقع بسیاری از مردم آگاه هستند از این در واقع با کمی به هیچ تصورات غلط تفسیر هستند. شاید تنها به کسانی که می دانم بسیار کمی در مورد کسب و کار رستوران, اما در واقع تقریبا هر فرد بر روی زمین است که در همان صفحه که آن را می آید به ساخت یک کسب و کار رستوران. مدیران آشپز, سرور, buspersons, ماشین ظرفشویی, ماشین میزبان و بار من در میان مردم به شما نیاز به استخدام برای کارکنان رستوران. در حال اجرا یک رستوران از واقع خواهد شد به چالش کشیدن و شما می توانید برخی از وظایف کارکنان خود را در بیش از یک گروه خود را به دیگری. شما قادر خواهید بود برای سازماندهی رستوران خود را به زودی اما در حالی که شما هنوز در تلاش برای کشف همه چیز شما نیاز کارکنان که آماده و مایل به رفتن مایل اضافی در خود وظایف و مسئولیت.

مدیر

استخدام مدیر یک رستوران است اولین چیزی که به در نظر گرفتن قبل از باز کردن یک رستوران و دلیلش این است که این مدیر است که یک نفر از کارکنان خود را که کمک خواهد کرد که شما را با 50% یا بیشتر از این کار است. گاهی اوقات آنها حتی فراموش 110% از وظایف اگر شما تصمیم به ماندن در حاشیه و تنها به جمع آوری سود خود را و بررسی مثبت خود را در رستوران و شیب دست خود را در آن مانند بسیاری از رستوران انجام دهد. مدیر کار خواهد شد عبارتند از:

  • قادر به باز کردن و بستن رستوران با کمی به هیچ مشکلی (و یا هموار ترجیحا)

  • حداقل دانش خوب در مورد خرید مواد غذایی و نوشیدنی ها و دیگر چیزهای مورد نیاز در آشپزخانه

  • می داند که چگونه به استفاده از پول نقد رجیستری و انجام وظایف حسابداری ساده

  • رستوران پیگیری موجودی

  • آموزش و مدیریت کارکنان

  • برقراری ارتباط با تامین کنندگان خوب

  • توسعه و پیاده سازی استراتژی بازاریابی و

  • قادر به رسیدگی به وظایف دیگر که به مناسبت آن

اگر شما فقط با شروع کردن در رستوران کسب و کار, پس از آن بهتر است به استخدام یک مدیر با سابقه در رستوران های کوچک. از آنجا مدیر رستوران را یاد بگیرند که چگونه به منظور توسعه شخصیت خود را به عنوان به خوبی به عنوان مهارت های رهبری. علاوه بر داشتن کیفیت خوب به عنوان یک رهبر و مدیر خود را نیز باید یاد بگیرند که چگونه به انجام بیش از مسئولیت های ذکر شده در بالا. او باید مهارت های مردم و یا آنچه که ما از آن به عنوان خوب مهارت های روابط عمومی است که در واقع خدمات به مشتریان فعالانه انجام می شود. بنابراین آنها نیز باید دارای توانایی برای نظارت بر پرسنل در آشپزخانه, مهمان نوازی ورودی سالن و دستشویی, سرویس, منطقه, نوار, و او/او باید کسی که می تواند مشتریان احساس خوش آمدید و راحت است.

به طور معمول مدیران کار بیش از 40 ساعت در هفته است; با این حال آن را یک ایده خوب به کشش کار خود را در ساعت, چرا که آنها تنها انسان را نیز. هیچ مقدار از انگیزه را برای استرس آنها از کار بیش از حد ساعت, بنابراین بهتر است برای نگه داشتن آنها را در عملکرد مطلوب خود را تنها.

سرآشپزها

وجود دارد در واقع 12 نوع مختلف از سرآشپزها است که با این نسخهها کار در آشپزخانه یک رستوران, اما شما احتمالا فقط نیاز به دانستن در مورد 2 یا 3 تا از آنها به عنوان این نیز خواهد بود که مردم شما استخدام در رستوران خود را. اگر شما تنها با شروع کردن کار بر روی بودجه محدود و سپس شما احتمالا فقط نیاز به یک مدیر اجرایی, سرآشپز (Chef de Cuisine). البته اگر شما از نظر مالی آماده برای اجرای یک رستوران, سپس شما همچنین می توانید استخدام یک Sous Chef است که دست راست اجرایی آشپز به عنوان به خوبی به عنوان یک آشپز شیرینی (Patissier) که بسیار مفید خواهد بود در ایجاد این دسر برای منو شما. بهترین چیز در مورد داشتن یک آشپز در خانه به خصوص یکی که آموزش داده شده است در معتبر آشپزی مدرسه است که آن را مانند استخدام یک هنرمند. آنها نه تنها طبخ غذا; آنها را به هنر در هر ظرافت آنها آشپز و کمک به آنها قرار داده و رستوران خود را بر روی نقشه با ایجاد شهرت خود را. حرکت نزولی تنها به استخدام یک آشپز است که آنها به احتمال زیاد بخشی از راه را با شما به اجرا رستوران خود را دارند و آنها گران هستند نگه دارید.

آشپز

به منظور اجرای یک رستوران موفق کسب و کار شما نیاز به یک زن و شوهر از آشپز که می توانید آن را در طول عجله ساعت و آهسته روز. ترجیحا شما نیاز به 3 آشپز در آشپزخانه است. دو آشپز کار تمام وقت در حالی که یک سوم خواهد بود و پاره وقت. چرا ؟ خوب 2 آشپز تمام وقت رسیدگی خواهد شد پخت و پز روزمره و کار عادی جدول سفارشات تقاضا از مشتریان گرسنه در حالی که بخشی-زمان طبخ کمک خواهد کرد که در ساعات اوج جمله آخر هفته سراسیمه و کار می کنند به عنوان یک خط کوک ساده انجام آماده سازی در طول دوره کندتر.

به یاد داشته باشید به استخدام خود آشپز بر اساس نوع رستوران مفهوم است که شما ایجاد کرده اید. آشپز کمک بزرگی خواهد بود برای سرآشپزها به ویژه هنگامی که رستوران خود را در حال رشد است به طور پیوسته به عنوان یک ناخواسته نفع — استخدام آشپز ممکن است با الهام از آشپز خود را و رسیدن به آشپزی مطالعات خود را. که نمی تواند افتخار است که دستاورد حتی اگر شما تنها یک بخش کوچک در آن است ؟

ماشین ظرفشویی

اگر چه ظرفشویی یک کار ساده برای هر کسی آن است که هنوز هم مهم است برای نگه داشتن کسانی که شام بشقاب تمیز و آماده برای دور بعد از وعده های غذایی که ورودی مشتریان می خواهند. شما همچنین نیاز به 2 – 3 ماشین ظرفشویی قرار داده اما همه آنها را در بخشی از زمان تعهد و یا نگه داشتن 1 روز تمام وقت و 2 دیگر می تواند در طول ناهار یا شام. شما می توانید استخدام دبیرستان یا کالج دانش آموزانی که به دنبال مشاغل کوچک با پرداخت خوب.

خدمت کارکنان

خدمت کارکنان یا waitstaff بسیار مهم است اگر شما در حال اجرا یک رستوران موفق کسب و کار و است که چرا آنها بازی مدیریتی خاص نقش و آنها را نیز همراه خود را به خدمات به مشتریان و مردم در سالن ناهار خوری. حفظ مشتری زیادی بستگی waitstaff بنابراین اگر آنها را به یک تصور خوب در مشتریان خود را و سپس شما می توانید مطمئن شوید که وجود دارد فرصت خوبی است که آن دسته از مشتریان باز خواهد گشت ، به عنوان سخت به عنوان آن را به باور خود منو تنها مهم ترین چیزی است که مشتریان خود ارزش – چگونه با شما رفتار آنها چه خواهد شد و ترک برداشت پایدار بر روی آنها.

خود را در خدمت کارکنان باید خوش اخلاق و مودب و قادر به تحت فشار است. شما ممکن است بخواهید به استخدام fulltimers و بخشی تایمر برای این نقش از آنجا که شما خواهد شد نیاز به waitstaff در ساعات اوج و یا اگر شما می خواهید ارائه خدمات پذیرایی برای یک جمعیت بزرگ. همچنین بسیاری از افرادی که کار در این موقعیت انجام طرح در ماندن به عنوان یک waitstaff برای مدت طولانی به طوری که آنها ممکن است ترک هر زمان و آن را ممکن است یک چیز خوب به نگه داشتن آنها را به عنوان یک کارمند تمام وقت با مزایای.

میزبانی کارکنان

رستوران میزبان کسی که به استقبال مهمانان در ورودی را نشان می دهد و آنها را به میز خود را, یکی دیگر از پرسنل خدمات مشتری است که مشتری خدمات فعالانه مانند waitstaff. این waitstaff و میزبانی کارکنان کار دست-در-دست در ساعات اوج اما در طول روز آهسته و سپس شما می توانید اجازه دهید خود را بخشی از کارمندان زمان استراحت. مردم شما را در میزبان کارکنان باید به مردم گرا و سازماندهی افراد است. آنها همچنین باید خشنود شخصیت به عنوان شغل خود نیاز به آنها را به مقابله با مردم در همه زمان ها

Buspersons

این buspersons با این نسخهها کار از نزدیک با waitstaff و میزبانی کارکنان به عنوان سالن غذاخوری است که مسئولیت خود را; با این حال buspersons باید یک نوع متفاوت از مسئولیت نسبت به همکاران خود انجام دهید. به طور خاص آنها پست خاص در ایستگاه در سراسر سالن ناهار خوری برای دوباره پر کردن آب, عینک, تمیز کردن ظروف ادويه پاکسازی جداول و آنها را آماده برای آینده مهمانان می رسند و دیگر کارهای مشابه. درست مثل خود waitstaff یا کارکنان خدمات آن ممکن است بهتر است به استخدام buspersons به صورت پاره وقت موقعیت تنها (ترجیحا همچنین دانش آموزانی که به دنبال پر کردن رزومه خود را با تجربه کار). سعی نکنید به آنها را بیش از حد پرداخت هر چند از آنجا که آنها آنهایی که دریافت بیشتر راهنمایی از مشتریان.

Bartenders

در نهایت, شما همچنین نیاز به bartenders, به خصوص اگر شما برای باز کردن در شب بین 5 pm و 11pm اما مشتریان نیز در آمده در زمان ناهار و می خواهید چیزی برای نوشیدن. بنابراین شما ممکن است نیاز به استخدام بیش از 2 بار من را برای حضور در نوار خود را. متصدی بار نیز نیاز به بررسی مشروب مصادره ورق و مشروب موجودی و restock نوار. آنها همچنین مسئول تهیه چاشنی و میکسر برای کل روز و همچنین سفارش لوازم. آنها همچنین باید دارای مهارت های لازم در مورد نحوه پور منظم شناخته شده نوشیدنی و همچنین به درخواست های خاص قادر به چند وظیفه و انجام بحث کوچک به مشتریان منحصر به فرد. مطمئن شوید که به استخدام فرد مناسب برای این کار و ترجیحا شما استخدام کسی که تجربه قبلی به عنوان یک متصدی بار.

[ad_2]

تانک و بالگرد نظامی؛ تاکتیک ترامپ برای رعب و وحشت و سرکوب شهروندان آمریکا+عکس Previous post تانک و بالگرد نظامی؛ تاکتیک ترامپ برای رعب و وحشت و سرکوب شهروندان آمریکا+عکس
آیا اینترنت 5G دلیل اصلی شیوع ویروس کرونا است؟ Next post آیا اینترنت 5G دلیل اصلی شیوع ویروس کرونا است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *