5 چیزهایی که شما نمی دانید در مورد غذای هندی

[ad_1]

به طور کلی زمانی که شما بخواهید به کسی در مورد غذای هندی آنها را اسپوت صفت مانند داغ, سکس تند, غنی چرب و کاری است. اما تلاش برای مشخص کردن غذاهای هندی فقط در چند کلمه فوق العاده وظیفه دلهره آور است. این کشور به یک آرایه وسیعی از غذاهای منطقه ای و مواد غذایی تکامل در طول هزاران سال بر اساس شرایط داخلی و خارجی را تحت تاثیر قرار. کسانی که پرشور در مورد غذاهای هندی استدلال می کنند که مواد غذایی آماده سازی شامل یک ترکیب پیچیده از ادویه جات ترشی جات و مواد تشکیل دهنده است که آن را به چیزی از هنر است. بنابراین اجازه دهید آدرس برخی از تصورات غلط بسیاری در مورد غذاهای با این 5 چیزهایی که شما نمی دانید در مورد غذای هندی.

  1. نه همه غذای هندی تند است. در واقع بسیاری از غذاهای هندی ترکیب انواع ادویه جات ترشی جات, اما این است که چه چیزی باعث خاص غذاهای تند. بسیاری از دستور العمل های تماس برای فلفل و یا دیگر “داغ” ادویه جات ترشی جات, اما این می تواند تقریبا همیشه حذف شود به عنوان یک ماده از طعم و مزه. برخی از غذاهای بسیار ساده ادویه مشخصات و برخی نیاز به تنها یک یا دو ادویه جات ترشی جات.
  2. هندی, مواد غذایی سالم است. در حالی که این درست است که بسیاری از کاری ظروف ممکن است کمی سنگین با توجه به محتوای چربی غذای هندی است که واقعا آنچه شما را از آن. مثل شما نمی خواهد انتظار همه غذاهای ژاپنی به ویژگی های برنج شما نباید انتظار همه غذاهای هندی به ویژگی های چربی است. بسیاری از دستور العمل های را می توان افزوده با توجه به نفت و یا محتوای چربی و وجود طیف گسترده ای از غذاهای که نیاز نیست در همه. پخت و پز هند نیز پر از سبزیجات سالم و ادویه جات ترشی جات پخته شده به طوری که آنها باید غنی و رضایت بخش عطر و طعم. زردچوبه و زنجبیل و سیر و فلفل سبز معمولا مورد استفاده در دستور العمل های هند و همه آنها شناخته شده برای خود را مثبت مزایای بهداشت و درمان.
  3. غذای هندی را می توان آسان به طبخ. برخی از دستور العمل را در زمان و تلاش برای توسعه به طور کامل طعم اما این امر فقط در مورد هر آشپزی در جهان است. برخی از محبوب ترین غذاهای هندی هستند و در واقع سریع و آسان است. تنور مرغ, موتر, paneer, bhindi کی subji هستند فقط چند نمونه از دستور العمل است که بسیار آسان برای آماده سازی.
  4. هیچ چیز مانند وجود دارد به عنوان “کاری”. برای بی تجربه شام کاری به نظر می رسد تنها مواد تشکیل دهنده در مواد غذایی هند اما این نمی تواند بیشتر از حقیقت. اول از همه “کاری” است که به طور کلی مجموعه ای از ادویه جات ترشی جات شناخته شده به عنوان گفتگوی garam. مواد اولیه در گفتگوی garam مشابه هستند اما دستور نهایی حتی می تواند متفاوت باشد بین خانواده ها است.
  5. منndian مواد غذایی متنوع ویژگی های منطقه ای. این که آیا شما در حال صحبت کردن در مورد شمال/جنوب/شرق/غرب و یا استان های مختلف در هند, غذاهای متفاوت است به طور قابل توجهی. هند شمالی مواد غذایی است که احتمالا محبوب ترین در سطح بین المللی. گوشت و سبزیجات پخته شده در تنور مشترک هستند و کرم است که اغلب استفاده می شود در ترشیجات. با این وجود غذاهای هندی فوق العاده متنوع بنابراین شما می توانید لذت بردن از تلاش های جدید و جالب رقم از سراسر کشور است.

[ad_2]

موسوی: منتظر اقدامات ملموس کره جنوبی هستیم Previous post منتظر اقدامات ملموس کره جنوبی هستیم
آیا آمریکا در برابر ایران حالت دفاعی به خود گرفته است؟ Next post آیا آمریکا در برابر ایران حالت دفاعی به خود گرفته است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *