Foodie ویژه – صفحه 5 هندی, Parathas با دستور

[ad_1]

هندی فرهنگ غنی آشپزی تنوع و مواد غذایی هند شناخته شده است عجیب و غریب و ادویه جات ترشی جات و گیاهان. با توجه به ویژگی های متمایز آن کشور شده است که به تعداد زیادی از غذاهای. در هند, parathas در حال خدمت در زمان صبحانه. این هندی, parathas یک دسته از نان و شکم پر با سبزیجات متفاوت است.

در این پست من توصیف سالم, خوشمزه ترین و محبوب ترین parathas پخته شده در تقریبا در هر خانه هند به خصوص در شمال هند است. این سالم دهان آبیاری parathas مطمئنا شما را وسوسه و غلغلک دادن جوانه های چشایی شما. در اینجا یک لیست:

1. Aaloo – Pyaz (سیب زمینی-پیاز) Paratha

این یکی از محبوب ترین parathas که پخته با مقدار زیادی از روغن خالص و خدمت با dollops سفید کره است که معمولا به عنوان “Makhan” تهیه شده در خانه. برای پخت و پز, سیب زمینی, parathas, این مراحل را دنبال کنید:

• اولا جوش سیب زمینی و پوست آنها را. نگاهی به برخی از پیاز و برش آنها را ریز.

• اضافه کردن ادویه جات ترشی جات مانند گفتگوی garam, سبز, فلفل, نمک و فلفل قرمز به عنوان در طعم و مزه خود را.

• خمیر سیب زمینی و پیاز به طور کامل با آن مخلوط ادویه.

• برای چاشنی شما می توانید از دو روش اول این است که:

• از خوبی ورزیده خمیر آرد گندم را در دو اندازه متوسط توپ و رول به دایره بر روی هیئت مدیره.

• نگاهی به بخش کوچک از سیب زمینی و پیاز مخلوط برای چاشنی و گسترش آن را در یکی از نورد خمیر.

• پوشش این خمیر را با دیگری و با فشار لبه برای قفل کردن سیب زمینی در داخل آنها.

• درخواست برخی از آرد خشک برای جلوگیری از paratha از چسبیدن در ماهی تابه.

• روش دوم این است:

• کمی توپ بزرگ از خمیر و رول آن را در دایره. قرار دادن aaloo-pyaz پر در مرکز این نورد خمیر.

• در حال حاضر را به لبه با هم آن را از کوله پشتی.

• قفل مخلوط با اعمال فشار با انگشتان دست خود را.

• در حال حاضر گرد و غبار نورد هیئت مدیره با برخی از آرد خشک و رول کوله پشتی.

• در هر دو روش, راه پخت و پز paratha در داغ ماهی تابه یا tava همان است.

• سرخ aaloo-pyaz paratha با روغن حیوانی از هر دو طرف.

• خدمت paratha با روغن حیوانی کره, انبه ترشی و ماست.

2. Gobhi (گل کلم) Paratha

• رنده گل کلم/gobhi ریز و اضافه کردن برخی از فلفل سبز ریز خرد شده را به این مخلوط.

• فشار گبی به طور کامل آن را به طور کامل خشک.

• اضافه کردن فلفل قرمز و نمک و چند دانه carom به این مخلوط.

• نگاهی به متوسط خمیر ورزیده آرد گندم و چاشنی و همچنین سرخ کردن روش همان است که از aloo – pyaz paratha.

• آن را نیز خدمت کرده با ماست و کره انبه ترشی و گاهی گشنیز/نعناع ترشی.

3. پنیر (پنیر) Paratha

این یکی از مورد علاقه من انتخاب میان parathas. روش پخت و پز پنیر paratha به شرح زیر است:

• رنده و یا فرو ریختن پنیر ریز با دست های خود را.

• فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و نمک و ادویه جات ترشی جات پودر به آن و کاملا مخلوط کنید.

• نگاهی به متوسط خمیر ورزیده آرد گندم و نورد آن را.

• پر کردن پنیر رنده شده را در آن بریزید و مقداری آرد خشک به رول آن را به راحتی.

• سرخ کردن آن با روغن در ماهی تابه داغ یا tava.

• خدمت با ماست و کره انبه/ترشی فلفل قرمز و گشنیز/نعناع ترشی.

4. Palak (اسفناج) Paratha

Palak paratha است یکی دیگر از تغییرات parathas است که سالم و خوشمزه است. آن را خوب است برای کودکان که حاضر به خوردن palak در سبزیجات است. علاوه بر آن هند محبوب ترین سبزی. مواد غذایی خدمت کرده است در زمان صبحانه.

• شستشو برگ اسفناج را در آب به حذف خاک.

• تخلیه آنها.

• بسیاری از مردم جوشاندن برگ اسفناج مخلوط جوشانده برگ و سپس مخلوط کردن آرد گندم با آن است. اما من معمولا دوست دارم به چیزهای برگ خام به طور مستقیم به خمیر به عنوان انجام شده در aaloo-pyaz, gobhi و paneer paratha.

• اگر شما می خواهید به طبخ با پیروی از روش و سپس با قرار دادن آب پز مخلوط اسفناج را به آرد گندم اضافه کردن نمک دانه carom سبز, فلفل قرمز, فلفل قرمز یک قاشق غذا خوری روغن و مخلوط کردن کف.

• نگاهی کوچک خمیر آن را رول و سرخ آن را در tava با روغن کرمانشاهی. خدمت این اسفناج داغ paratha با کره یا ماست.

• از سوی دیگر اگر شما می خواهید به خوردن paratha در راه من. ریز ریز کردن برگ اسفناج ریز بشویید و سپس آنها را به طور کامل و بدون ترک هر گونه اثری از آب است. در حال حاضر اضافه کردن همان ادویه جات ترشی جات ذکر شده در بالا.

• در حال حاضر به دنبال همان روش که از پنیر و یا gobhi paratha.

5. Mooli (تربچه) Paratha

این یکی از من مورد علاقه parathas. این است که عمدتا پخته شده در زمستان به عنوان تربچه است که به راحتی در دسترس در زمستان.

• نگاهی به یک mooli بدون برگ و پوست خود را لایه و رنده آن است.

• به یاد داشته باشید که تربچه زمانی که رنده حاوی مقدار زیادی از آب حذف که برای اولین بار توسط فشردن در هر پارچه خشک را paratha به راحتی.

• اضافه کردن carom دانه گفتگوی garam یکی سبز ریز خرد شده, فلفل قرمز, فلفل قرمز, نمک طبق سلیقه خود.

• روش چاشنی و سرخ کردن آن در tava همان است که از فوق.

• خدمت به آن را با گشنیز/نعناع/فلفل قرمز – سیر ترشی یا ترشی انبه.

یک نکته برای نگه داشتن parathas نرمتر و حتی پس از مدتی اضافه کردن یک قاشق روغن در آرد گندم در زمان ورز. اضافه کردن چند دانه carom در چاشنی را نیز حفظ اسیدیته معده و مشکلات به دور است. جدا از فوق parathas از methi chana dal methi قند نیز بسیار رایج است. بسیاری از گیاهی غذای هندی محل از جمله رستوران ها مواد غذایی مختلف دادگاه نیز ارائه می دهد همه از این paranthas های. بنابراین سعی کنید همه آنها را و لذت جوانه های چشایی خود را!

[ad_2]

وضعیت منابع آبی کشور چگونه است؟ Previous post وضعیت منابع آبی کشور چگونه است؟
هشدار  واعظی به ۱+۴ درباره تحریم‌ تسلیحاتی ایران Next post هشدار واعظی به ۱+۴ درباره تحریم‌ تسلیحاتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *